SEFI!

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

NavigationCalificare în meseria de Cameristă, la Bacău

Luni, 20 iulie 2015, a avut loc la Bacău, deschiderea cursului de calificare în meseria de Cameristă. Unul dintre cursurile gratuite de calificare din cadrul proiectului Servicii de Evaluare, Formare și Incluziune Ș.E.F.I POSDRU/125/5.1/S/127865, este și cel de Cameristă. Cursul are nivelul 1 de calificare și însumează 360 de ore, din care 120 de ore sunt pentru teorie iar 240 de ore pentru practică. AntikHaus, pensiune de 3 și 4 margarete, apărută în premieră absolută în peisajul autohton de gen, și care se distinge prin stilul său elegant şi frumos, oferind o întreagă gamă de servicii menită să satisfacă exigenţele oricărui client, va fi gazda orelor de practică. Astfel, cursanții vor avea la dispoziție 7 camere duble, fiecare unică prin stil şi rafinament, dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, uscător de păr şi baie în cameră. Absolvenții cursului primesc un Certificat de calificare autorizat de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și a Persoanelor Vârstnice, recunoscut la nivel european. Participanții la cursul de formare beneficiază de consiliere socio-profesională în vederea integrării pe piața muncii.

InapoiConţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi : www.fonduri-ue.ro.

web stats