SEFI!

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

NavigationCurs de calificare profesională în meseria de Cosmetician

  Cosmetician, Tehnician maseur, Confecționer-asamblor articole din textile, Îngrijitoare bătrâni la domiciliu, Maseur, Operator introducere, prelucrare și validare date, Comunicare în limba engleză, sunt cursurile de formare oferite gratuit de către Centrul Diecezan Caritas Iași, prin proiectul Servicii de Evaluare, Formare și Incluziune Ș.E.F.I POSDRU/125/5.1/S/127865.

  Cursul de cosmetician formează specialiști în domeniul estetic, o meserie în plină ascensiune, foarte căutată și apreciată pe piața muncii.

  Sub supravegherea profesorilor, cursanții învață să identifice tipurile de ten, realizarea tratamentelor cosmetice, folosirea aparatelor cosmetice, tehnici de masaj facial manual și cu ajutorul aparatelor, vopsirea genelor și a sprâncenelor, pensarea sprâncenelor, tehnici de epilații.

  În cadrul modulului de Make-up, cursanții învață realizarea diferitelor tipuri de machiaj (de zi , de seară) în funcție de eveniment, de vârsta clientei, cât și machiajul corector.

 Având un total de 1080 de ore, cursul este structurat în 360 de ore de teorie și 720 de ore de practică. Absolvenții cursului primesc un Certificat de calificare autorizat de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și a Persoanelor Vârstnice, recunoscut la nivel european, și beneficiază de consiliere socio-profesională în vederea integrării pe piața muncii.

InapoiConţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi : www.fonduri-ue.ro.

web stats